8 learners taking this course

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Het leren van de woordjes in de vreemde talen kan op talloze manieren. Het is goed dat je kind leert welke manier van leren voor hem of haar werkt! Tijdens deze online training leer jij als ouder welke manieren er zijn om de woordjes te leren.

In deze online trainingen komen, door middel van video, de volgende onderwerpen aan bod:

  • Flitskaarten: door het gebruik van flitskaarten creëer je een goed overzicht over de woorden die makkelijk en moeilijk zijn. Het is een simpele maar zeer effectieve methode.
  • Geheugenkaarten: er zijn altijd woorden of grammatica regels die makkelijk zijn en die moeilijk zijn. De lastige woorden moeten extra worden geoefend. In dit onderdeel leer je welke manieren er zijn om de lastige woorden extra te oefenen. We sluiten daarbij aan bij de sterke kanten van je zoon of dochter.
  • Mindmappen: de woorden kunnen ook worden geleerd door middel van mindmappen. In dit onderdeel kan je zien hoe ik de woordjes leer door middel van mindmappen.
  • Jezelf toetsen: jezelf toetsen is een zeer effectieve manier om de woordjes uit de vreemde taal te leren. Tijdens dit onderdeel laten wij verschillende software programma’s zien. Als ouder kan je vervolgens gaan kijken welke manier van jezelf toetsen je zelf uit gaat proberen met je kind.

Tijdens de online training wordt de informatie gedeeld door middel van video. Daarnaast zijn er handige stappenplannen, checklisten en samenvattingen te downloaden om vervolgens zelf aan de slag te gaan met je kind.

Gedurende de online training kan er vragen worden gesteld door middel van de chat.

Lessen